Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Parhaat gluteenittomat, vehnättömät ja maidottomat reseptit

Grace Cheetham

(Loppuunmyyty)

Rajoitetun ruokavalion aloittaminen voi tuntua vaikealta. Ruoka-aineista on usein poistettava juuri ne, joita himoitsee ja joita ilman elämä tuntuu ankealta. Pelottaa, että ruoka muuttuu hankalasti valmistettavaksi ja mauttomaksi. Parhaat gluteenittomat, vehnättömät ja maidottomat reseptit kumoaa nuo harhaluulot ja osoittaa, ettei ruokavalion tarvitse suinkaan vähentää makunautintoja.

Kirja on täynnä veden kielelle nostattavien, helppotekoisten ruokien ohjeita, ja sen sivuilla neuvotaan, miten loihtia herkullista arkiruokaa kotona nautittavaksi tai eväspakkiin pakattavaksi. Kirjasta löytyy esimerkiksi erinomaiset valikoimat aamiaisia, lounaita, välipaloja ja kahvileipiä, päivällisiä, lisukkeita ja jälkiruokia.

Kirja sopii sekä rajoitettuja ruokavalioita noudattaville sekä kaikille terveellisestä ruoasta kiinnostuneille. Kirjan ohjeiden avulla on mahdollista valmistaa maittavaa, monipuolista ruokaa ja noudattaa ruokavaliota, jolla voi vaikuttaa myönteisesti terveyteen ja hyvinvointiin.

ISBN 978-952-254-179-6
Englanninkielinen alkuteos The Best Book of Gluten-Free, Wheat-Free and Dairy-Free Recipes
Suom. Tuija Tuomaala
2. painos 2014
Nidottu, 176 sivua

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.