Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Keittoa avec

Monika Ahlberg

(Loppuunmyyty)

Keitto sopii tarjottavaksi koska tahansa: alkuruoaksi, pääruoaksi, lounaaksi, jälkiruoaksi tai vaikka tapaksena. Jääkylmä gazpacho shottilasissa tarjottuna on parasta seisoskelu- ja seurusteluruokaa. Reilumpi annos maa-artisokkakeittoa viimeisteltynä halstratulla kampasimpukalla on tyylikkäistä tyylikkäin alkuruoka, ja ruokaisa lihakeitto tyydyttää isoimmankin nälän. Ja mikä olisikaan ihanampi makean ja happaman yhdistävä jälkiruoka kuin viileä raparperikeitto mantelikerman kera!

Keitto on myös kausiruokaa: keväällä se tehdään nuorista nokkosista tai parsasta, kesäiseen pöytään sopivat tuoreherne- ja kurkkukeitto ja suloinen mansikkasoppa. Syksy on sieni- ja juureskeittojen aikaa, ja vesien kylmetessä alkaa kala- ja äyriäissesonki olla parhaimmillaan. Uuden vuoden kruunaa juhlava hummerikeitto!

Ja mikä tärkeintä: Monika Ahlbergin keittokirjassa jokaisella keitolla on oma lisukkeensa, joka tekee ateriasta silmiä hivelevän ja makuhermoja hyväilevän kokonaisuuden. Kirja on jaettu kolmeen lukuun: lämpimät keitot, ruokaisat keitot ja kylmät keitot.

ISBN 978-952-254-187-1
Ruotsinkielinen alkuteos Soppa och tillbehör
Suom. Jaana Palanterä
1. painos 2014
Sidottu, 96 sivua

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.