Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Lomakasvio - Trooppisten koristekasvien tunnistusopas

Mirjami Tran Minh, Sanna Laaka-Lindberg, Leo Junikka (toim.)

(Loppuunmyyty)

Suomalaiset matkustavat yhä enemmän, ja yhä useampi matka suuntautuu kaukomaille trooppisen vyöhykkeen kohteisiin. Monet tropiikin kasvit ovat meilläkin tuttuja huonekasveina, mutta suurin osa eksoottisista lajeista jää maallikolta kuitenkin tunnistamatta ilman kunnollista opasta.

Mirjami Tran Minh, Sanna Laaka-Lindberg ja Leo Junikka ovat toimittaneet Lomakasvion, joka on ensimmäinen suomalainen opaskirja trooppisten kasvilajien määrittämiseen. Kirjan upeat värikuvat ja johdonmukaisesti laaditut artikkelit antavat runsaasti mielenkiintoista tietoa kasveista, niiden käytöstä ja erikielisistä nimityksistä. Kirjaan on valittu erityisesti sellaisia kasvilajeja, jotka ovat yleisiä suomalaisten nykyisin suosimissa lomakohteissa, kuten Thaimaassa, Brasiliassa ja Kanarian saarilla. Kirjan on kirjoittanut kasviasiantuntijoista koottu työryhmä.

Pehmeäkantinen sidosasu tekee kirjasta käteen sopivan, helposti mukaan pakattavan ja käytössä kestävän. Kirja on erinomainen tietopaketti niin oppaille kuin myös matkailijoille kaikissa suomalaisten suosimissa etelän lomakohteissa.

ISBN 978-952-254-186-4
2. painos 2014
Nidottu, 252 sivua

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.