Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Apteekkari Melchior ja pyövelin tytär (Apteekkari Melchior -sarja, osa 3)

Indrek Hargla

(Loppuunmyyty)

Tallinna vuonna 1422. Nuori Wibeke, kaupunginpyövelin tytär, pettyy rakkaudessa ja pakenee suruissaan kaupungin laidalle, jossa joutuu tahtomattaan todistamaan raakaa veritekoa. Pahoinpidelty nuorukainen jää yllättäen henkiin, vaikka muistinsa menettäneenä, ja vie nuoren neidon sydämen. Uusi rakkaus ei kuitenkaan johda onneen vaan murheeseen, ja kun apteekkari Melchior alkaa selvittää salaperäisen nuorenmiehen henkilöllisyyttä, hänellä on pian ratkottavanaan myös murhamysteeri. Uppoutuessaan tutkimuksiin Melchior huomaa olevansa taas askelen lähempänä oman sukunsa arvoituksen ratkaisua.

Pyövelin tytär on kolmas osa Indrek Harglan keskiaikaiseen Tallinnaan sijoittuvassa Apteekkari Melchior -sarjassa, jossa ovat aiemmin ilmestyneet Apteekkari Melchior ja Olevisten kirkon arvoitus ja Apteekkari Melchior ja Rataskaivonkadun kummitus.


ISBN 978-952-254-157-4
Vironkielinen alkuteos Apteeker Melchior ja timuka tütar
Suom. Jouko Vanhanen
1. painos 2013
Sidottu, 406 sivua

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.