Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Maailma keittiössä

Gordon Ramsay

(Loppuunmyyty)

Mikä maistuisi tänään – italialainen, intialainen vai ranskalainen ruoka? Mutta mitä jos hyllystä ei löydykään keittokirjaa joka lähtöön? Huippukokki Gordon Ramsay ratkaisee ongelman: hän on kiertänyt ympäri maailman tutustumassa eri ruokakulttuureihin ja koonnut yksiin kansiin omat suosikkinsa kymmenestä eri maasta.

Maailma keittiössä tarjoaa parhaat palat Lähi-idän, Thaimaan, Amerikan, Kiinan, Intian, Espanjan, Ranskan, Italian ja Kreikan keittiöiden erikoisuuksista – unohtamatta Ramsaylle rakasta brittiruokaa, jonka huonon maineen hän onjo moneen kertaan osoittanut täydelliseksi myytiksi. Kustakin maasta on oma lukunsa, joka sisältää valikoiman alkupaloja, pääruokia ja jälkiruokia sekä tarkempia ohjeita paikallisten erikoisuuksien valmistamiseen. Lisänä on teemasivuja, kuinka valmistaa viidellä eri tavalla esimerkiksi kiinalaisia lehtivihanneksia, tankoparsaa tai italialaista pizzaa. Jokaisesta ruokalajista on veden kielelle nostattava valokuva.

Maailma keittiössä on loistava valinta kotikokille, joka haluaa tutustua monenmaalaisiin ruokiin joutumatta keräilemään kasapäin keittokirjoja. Kirja perustuu Suomenkin televisiossa nähtävään Gordon Ramsayn TV-sarjaan Pannu kuumana.

ISBN 978-952-254-027-0
Englanninkielinen alkuteos World Kitchen
suom. Kiti Szalai
2. painos 2013
Nidottu, 256 sivua

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.