Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

100 virkattua lumihiutaletta

Caitlin Sainio

(Loppuunmyyty)

Virkatut lumihiutaleet tuovat kotiin raikasta talven tunnelmaa. Lumihiutaleita on nopea virkata, ja yhdessä viikonlopussa ehtii saada aikaan oikean lumipyryn!

Kirja sisältää eritasoisille virkkaajille sopivia malleja, joihin kaikkiin on selkeät työohjeet. Lisäksi annetaan perustietoa virkkauksesta, silmukoista ja virkkausohjeista. Mallit on jaoteltu vaikeusasteen mukaan helpoimmista haastavimpiin, minkä ansiosta lukijan on helppo valita omia taitojaan vastaavat mallit ja siirtyä niistä asteittain vaativampiin.

Valmiit lumihiutaleet voi ripustaa mobileksi ja niitä voi hyödyntää muiden käsitöiden koristelussa. Kirja antaa vinkkejä lumihiutaleiden käyttöön sekä omien persoonallisten lumihiutaleiden suunnitteluun.

Caitlin Sainio on koulutukseltaan koneinsinööri. Hän on virkannut lähes koko ikänsä ja hyödyntänyt insinöörin taitojaan suunnitellessaan virkkausmalleja, kuten lumihiutaleita, kukkia ja muita luonnonläheisiä aiheita.

ISBN 978-952-254-209-0
Englanninkielinen alkuteos 100 Snowflakes to Crochet
Suom. Mirkka Santala
3. painos 2015
Nidottu, 128 sivua

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.