Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

150 neulottua reunapitsiä ja muuta koristetta

Lesley Stanfield

(Loppuunmyyty)

Neulotuilla reunuksilla ja koristeilla viimeistellään itse tehdyt ja valmiina ostetut neuleet tyylikkäiksi ja persoonallisiksi. Tästä kirjasta saa ideoita huivien, paitojen, vauvanvaatteiden, tyynyjen, hattujen ja laukkujen koristeluun kauniilla neulereunuksilla.

Kirjan mallit on ryhmitelty tyypin mukaan sievistä pitsireunuksista näyttäviin punoksiin ja hapsunauhoihin. Mukana on myös erilaisia neulottuja koristeita, kuten kukkia, sydämiä ja perhosia. Kaikista malleista on luonnollista kokoa oleva valokuva.

Taitotason mukaan ryhmitellyille malleille on vaiheittain etenevät työohjeet. Kirjasta saat tietoa myös langoista, helmistä, paljeteista ja muista koristeista. Kirjan lopussa on viisi helppotekoista mallityötä, joista saat vinkkejä neulenauhojen hyödyntämiseen käytännössä.

Lesley Stanfield on kirjoittanut useita neule- ja virkkauskirjoja ja työskennellyt lukuisten naistenlehtien neuletoimittajana. Hän suunnittelee jatkuvasti uusia neulemalleja.

ISBN 978-952-254-164-2
Englanninkielinen alkuteos 150 Knitted Edges and Trims
Suom. Mirkka Santala
1. painos 2013
Nidottu, 128 sivua

Errata

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.