Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Syksyn 2017 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Rohkeasti kaunis – 15 helppoa ja pukevaa vaatetta kaikenkokoisille

Habibe Acikcoz

(Loppuunmyyty)

Kirjassa on kaavat ja ohjeet 15 kauniiseen ja mukavan rentoon vaatekappaleeseen, jotka sopivat kaikille vartalotyypeille. Vaatteita voi yhdistellä luovasti keskenään ja täydentää erilaisilla asusteilla persoonallisiksi asukokonaisuuksiksi.

Väljästi mitoitetut mallit on suunniteltu niin, että joko yksi koko sopii kaikille tai samasta mallista on 1–3 eri kokoa, joita voi selkeiden ohjeiden avulla muokata vaivattomasti omien vartalonmittojen mukaisiksi.

Helppotekoiset mallit syntyvät kokemattomankin ompelijan käsissä. Kaavat tulostetaan kirjan mukana tulevalta CD:ltä tavallisille A4-arkeille ja teipataan kokoon. Kuvitetut ohjeet kertovat, miten työ etenee vaihe vaiheelta, ja kaikki tarvittavat tekniikat selostetaan yksityiskohtaisesti.

Turkkilaissyntyinen Habibe Acikgoz suunnittelee ja myy ottomaaniajan inspiroimia designvaatteita omassa Habibe London -muotiliikkeessään, joka on erikoistunut isoihin kokoihin.

ISBN 978-952-254-152-9
Englanninkielinen alkuteos Bold & Beautiful – Easy-sew Clothes
Suom. Sanna Oksanen
Nidottu, 128 sivua

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.