Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

6 kävelyä Tallinnassa

Kaarina Kaurinkoski

(Loppuunmyyty)

Tallinna on vieraista pääkaupungeista suomalaisille nopeimmin ja helpoimmin lähestyttävä ja vierailukohteena aina vain suositumpi. Ostosten tekemisen ohessa suurta yleisöä on alkanut kiinnostaa myös kulttuuri, ja yhä useammat Tallinnan-kävijät haluavat perehtyä lyhyelläkin vierailulla myös paikalliseen historiaan ja nähtävyyksiin.

Kaarina Kaurinkosken opaskirja johdattaa lukijan kuudelle erilaiselle kävelylle Tallinnaan. Kunkin kävelyreitin varrelle osuvista taloista, nähtävyyksistä ja historiallisista tapahtumista kerrotaan värikkäästi. Lyhimmät reitit sijoittuvat vanhaankaupunkiin ja mahtuvat parin tunnin päiväristeilyohjelmaan; pitempään kaupungissa viihtyvä voi lähteä tutkimaan etäämmällä sijaitsevia kohteita ja jakaa kävelyt useammalle päivälle. Tallinnalaisen valokuvaajan Peeter Langovitsin tuoreet valokuvat esittelevät eloisasti katunäkymiä, rakennuksia, muistomerkkejä ja niiden kiehtovia detaljeja.

Kaarina Kaurinkoski on tietokirjailija, joka on asunut useassa maassa diplomaatin puolisona ja perehtynyt paikallisiin kulttuureihin. Hän on aikaisemmin kirjoittanut mm. suositun 12 kävelyä Pietarissa -matkaoppaan.

ISBN 978-952-254-149-9
1. painos 2013
Nidottu, 166 sivua

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.