Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Ruokasienestäjän käsikirja

Mikko Veräjänkorva ja Risto Lindholm

(Loppuunmyyty)

Ruokasienestäjän käsikirja on tarkoitettu oppaaksi maastossa liikkuvalle sienestäjälle. Kirja esittelee persoonallisella ja mieleenpainuvalla tyylillä yli 150 ruokasienestäjän kannalta keskeisintä sienilajia. Eri sienilajien ruokasienikäyttöön syvennytään tarkemmin ja perusteellisemmin kuin muissa vastaavissa sienikirjoissa. Samalla tarjotaan kirjoittajien omiin kokemuksiin perustuvia oivalluksia eri lajien monipuoliseen hyödyntämiseen.

Sienet on esitelty lajiryhmittäin. Jokaisesta lajista on selkeä valokuva sekä perusteellinen, värikäs sanallinen kuvaus. Lisäksi kirjaan on koottu tiivis, käytännönläheinen ohjepaketti sienten keräämiseen, käsittelyyn ja säilöntään. Kirjassa on myös kattava kokoelma herkullisia ruokaohjeita. Kätevän kokoinen kirja sopii mukaan otettavaksi oppaaksi, jota voi tutkia luonnon keskellä.

Mikko Veräjänkorva on kokenut sieniharrastaja ja -asiantuntija ja Suomen Sieniseuran hallituksen jäsen. Risto Lindholm on biologi ja tietokirjailija, jonka harrastuksena ovat olleet sienestys ja ruoanlaitto jo vuosikymmeniä.


ISBN 978-952-254-142-0
2. painos 2015
Nidottu, 216 sivua
lk 67.582

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.