Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Veren syvyys (Komisario Ikmen -sarja, osa 4)

Barbara Nadel

(Loppuunmyyty)

Bosporin rannalta löytyy nuoren miehen ruumis, jonka kurkku on viilletty kylmäverisesti auki. Henkilöpapereiden perusteella tunnistetun miehen albanialainen perhe kieltäytyy auttamasta tutkimuksissa. On ilmeistä, että poliisilla on hyvin vähän sanomista siihen, millä lailla albaanisuvut ratkovat keskinäisiä kiistojaan. Komisario Çetin İkmen, joka on itsekin albanialaista sukua äitinsä puolelta, alkaa selvittää tuon eristyneen kansan omalaatuisia verikostoperinteitä ja huomaa joutuvansa pahaan välikäteen oman syntyperänsä takia.

Samaan aikaan komisario Suleymanin naisystävä, psykiatri Zelfa Halman hoitaa nuorta miespotilasta, joka uskoo olevansa vampyyri. Nuorukaisen sisar on ilmeisesti tuntenut murhatun albaanin, mutta suhteeseen liittyy hyvin erikoisia piirteitä. Tohtori Halmanin ja toisen lääkärin, patologi Arto Sarkissianin apu on jälleen kerran tarpeen, kun İkmen ratkoo merkillistä tapausta, joka paljastaa myös hätkähdyttäviä asioita komisarion omasta menneisyydestä.

Veren syvyys on neljäs osa komisario İkmenistä kertovassa sarjassa, jonka aiemmat osat ovat Belsassarin tytär, Kristallihäkki ja Arabeski.

ISBN 978-952-254-129-1
Englanninkielinen alkuteos Deep Waters
Suomennos Anna Rantanen
Sidottu, 392 sivua