Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Taivaan labyrintti

Stuart Clark

(Loppuunmyyty)

Seitsemännentoista vuosisadan alun Eurooppa on synkkä ja vaarallinen paikka. Kun sodat ja valtataistelut riehuvat eri puolilla mannerta ja kansalaisten hengillä käydään kauppaa kuolemattomista sieluista, kaksi tähtitieteilijää, Johannes Kepler ja Galileo Galilei, ovat tahoillaan valmiita vaarantamaan kaikkensa päästäkseen lähemmäs maailmankaikkeuden takana piilevää totuutta. Kumpikin miehistä joutuu vallasta kilpailevien hallitsijoiden ja kirkonmiesten juonittelun uhriksi ja saa syytteen kerettiläisyydestä.

Clark sukeltaa romaanitrilogiassaan Euroopan ja tieteen kiehtovaan historiaan ja keskiaikaista maailmankuvaa jäsentävien tiedemiesten ajatusmaailmaan, jota piinaavat totuuden etsimisen ja kirkon opetusten väliset ristiriidat.

Stuart Clark on astrofyysikko ja tiedekirjailija, joka on julkaissut useita yleistajuisia teoksia tähtitieteen alalta. Taivaan labyrintti on ensimmäinen osa hänen historiallisesta romaanitrilogiastaan.

ISBN 978-952-254-128-4
Englanninkielinen alkuteos The Sky’s Dark Labyrinth
Suomennos Anniina Wallius
lk 84.2
Sidottu, 391 sivua
Ovh 30 €

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.