Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Perusteltuja epäilyksiä (Guido Guerrieri -sarja, osa 3)

Gianrico Carofiglio

(Loppuunmyyty)

Fabio Paolicelli jää tullissa kiinni palatessaan lomalta Montenegrosta vaimonsa ja pikku tyttärensä kanssa, koska perheen autosta löytyy suuri määrä kokaiinia. Oudosti käyttäytyvä lakimies ottaa jutun hoitaakseen. Saatuaan kuudentoista vuoden vankeustuomion syyttömyyttään vakuuttava Paolicelli vaihtaa asianajajaa.

Pitkään epäröityään asianajaja Guido Guerrieri lupautuu – jälleen kerran – puolustamaan oikeudessa henkilöä, jonka tilanne vaikuttaa jokseenkin toivottomalta. Guerrierin kannalta lisäongelmia aiheuttaa Paolicellin menneisyys äärioikeiston riveissä, varsinkin kun Guerrieri on joutunut nuorena poikana fasistien hakkaamaksi. Lisäksi hän epäilee Paolicellin syyllistyneen erään vasemmistoaktivistin murhaan. Ei ole yksinkertaista eikä kenties oikeinkaan ryhtyä entisen vihamiehensä puolustusasianajajaksi.

Samoihin aikoihin Margherita lähtee ulkomaille työnsä vuoksi, ja Guerrieri tuntee olonsa hyvin yksinäiseksi. Paolicellilla sen sijaan on mitä viehättävin vaimo...

Perusteltuja epäilyksiä on kolmas teos asianajaja Guido Guerrierista kertovassa sarjassa. Aiemmin ovat ilmestyneet Todennäköinen syyllinen ja Silmät ummessa.

ISBN 978-952-254-121-5
Italiankielinen alkuteos Ragionevoli dubbi
Suomennos Lena Talvio
1. painos 2012
Sidottu, 282 sivua

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.