Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Apteekkari Melchior ja Rataskaivonkadun kummitus (Apteekkari Melchior -sarja, osa 2)

Indrek Hargla

(Loppuunmyyty)

Tallinna vuonna 1419. Kolme ihmistä on nähnyt Rataskaivonkadulla aaveen – ja heidät on pian sen jälkeen löydetty surmattuina. Mikä yhteys näillä kolmella on samalla kadulla sijaitsevaan taloon, jossa kuuluu kummittelevan vuosikymmenten takaisten hirmutekojen tähden?

Kun pahamaineisen Unterrainerin talon edestä löytyy tuntemattoman kulkurin silvottu ruumis, alkaa apteekkari Melchior selvittää, mitä talossa oikein on tapahtunut ja miksi näyttää siltä kuin menneisyyden haamut haluaisivat kostaa kärsimyksensä eläville ihmisille. Melchiorin tie käy Piritan luostarin ja ilotalon kautta vanhan virolaisen noitasuvun jälkeläisten luo ennen kuin hän kohtaa Rataskaivonkadun kummituksen silmästä silmään.

Apteekkari Melchior ja Rataskaivonkadun kummitus on toinen osa Indrek Harglan keskiaikaiseen Tallinnaan sijoittuvassa sarjassa. Sarjan aloitti Apteekkari Melchior ja Olevisten kirkon arvoitus.

ISBN 978-952-254-126-0
Vironkielinen alkuteos Rataskaevu viirastus
Suomennos Jouko Vanhanen
Sidottu, 326 sivua

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.