Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Matka viikinkien maailmaan

Richard Hall

(Loppuunmyyty)

Matka viikinkien maailmaan on kertoo viikinkien historiasta ja kulttuurista. Se valottaa viikinkien elämää, taidetta ja uskontoa sekä viikinkien alkuperäisillä alueilla että heidän valloitusretkillään ja kertoo viikinkien koko tarinan skandinaavisista juurista viikinkiajan kukoistuskauden kautta 1400-luvun hiipumiseen saakka.

Mukana on kuvaukset viikinkiajan tärkeimmistä henkilöistä ja tapahtumista sekä keskeisistä paikoista Skandinaviassa ja sen ulkopuolella. Tekstiä elävöittää laaja valikoima kuvia, piirustuksia ja valokuvia, ja kartat havainnollistavat viikinkien vaellusreittejä. Teoksesta löytyy myös luettelo eri maiden museoista ja muista viikinkiaikaa esittelevistä kohteista.

Matka viikinkien maailmaan on huomionarvoinen teos kaikille vähänkin historiasta kiinnostuneille ja itsestään selvä hankinta kaikille, joita viikinkiaika kiehtoo. Runsaasti kuvitettuna yleissivistävänä teoksena se on myös erinomainen lahjakirja.

ISBN 978-952-254-109-3
Englanninkielinen alkuteos Exploring the World of the Vikings
Suomennos Veli-Pekka Ketola
lk 93
2. painos 2012
Nidottu, 240 sivua

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.