Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Origamia lapsille

Mari Ono ja Roshin Ono

(Loppuunmyyty)

Perinteinen japanilainen origami on paperintaittelua, jossa tarkoituksena on tehdä paperiarkista kolmiulotteisia hahmoja. Origami on hieno ja luovuutta kehittävä harrastus myös lapsille ja nuorille. Tässä kirjassa esitellään 35 origamiohjetta, jotka innostavat ja hauskuuttavat kaikenikäisiä käsillätekijöitä.

Kirjan ohjeiden avulla paperista voi taitella esimerkiksi leluja, eläinhahmoja, herkkuja ja kulkuneuvoja. Tee vaikkapa hieno kruunu, suloinen koira, syötävän sievä suklaakakkupala tai pitkälle liitävä paperilennokki. Mukana on myös koreiden laatikoiden ja kuppien teko-ohjeita.

Japanilaissyntyiset kirjantekijät opastavat origamin maailmaan helppotajuisesti ja hauskasti. Projekteihin kuuluu aina seikkaperäinen ohje sekä havainnolliset kuvat tekovaiheista. Niistä myös mainitaan, mitä vaikeustasoa ohje edustaa. Kirja sopii lapsille, nuorille ja aikuisillekin, jotka haluavat tehdä itse ilahduttavia paperiesineitä.

ISBN 978-952-254-110-9
Englanninkielinen alkuteos Origami for Children
Suom. Veli-Pekka Ketola
2. painos 2012
Nidottu, 128 sivua
Ovh 22 €

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.