Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

201 ideaa pieniin ja suuriin virkkaustöihin

Melody Griffiths

(Loppuunmyyty)

Upeassa virkkaustietokirjassa on 151 uutta kuviota ja blokkia, joiden virkkaaminen on nopeaa, hauskaa ja palkitsevaa. Kuvioita ja blokkeja yhdistämällä voi valmistaa suurempia virkkaustöitä, joihin kirjassa on 50 ohjetta. Niiden avulla voi myös suunnitella aivan omanlaisia laukkuja, peitteitä, jakkuja, hattuja, rintakoruja tai postikortteja.

Kirjassa on ohjeet kukkien, erilaisten muotojen, pitsikuvioiden ja geometristen aiheiden sekä kirjainten virkkaamiseen. Siinä myös edetään tavanomaisia virkkausmalleja pidemmälle – mukana on auringonkukkia ja apiloita, kolmiulotteisia narsisseja, kiemuraisia kelttikuvioita sekä lasten rakastamia söpöjä eläimiä.

Yksinkertaisissakin kuvioissa käytetään värejä sekä pintarakenteita luovasti ja mielikuvituksellisesti. Jokaisen kuvion yhteydessä on yksityiskohtaiset ohjeet, ja joihinkin liittyy lisäksi piirros. Kuvioiden yhdistäminen ja perustietojen kertaus erilaisista silmukoista käydään läpi tekniikkaosassa, jossa silmukat esitetään yksityiskohtaisten piirrosten avulla.

ISBN 978-952-254-108-6
Englanninkielinen alkuteos 201 Crochet Motifs, Blocks, Projects and Ideas
Suomennos Mirja Muurinen
3. painos 2012
Nidottu, 160 sivua

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.