Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Japanilaiset tilkkutyöt 1 – Mallit ja tekniikat

Susan Briscoe

(Loppuunmyyty)

Tämän päivän japanilaisissa tilkkutöissä itä- ja länsimaiset tekniikat sekoittuvat tuottaen pysähdyttävän upeita malleja. Japanilaiset tilkkutyöt 1 – Mallit ja tekniikat sisältää yli 125 erilaista blokkimallia, joille on tunnusomaista itämaisten tekstiilien, tavallisuudesta poikkeavien kuvioiden ja näyttävien väriyhdistelmien käyttö.

Kirjan tilkkutyö-, applikaatio- ja sashiko-blokit on ryhmitelty teemoittain geometrisiin, kuvamaisiin ja sukuvaakunoita esittäviin malleihin. Kaikki tarvittavat tekniikat esitellään selkeästi, ja kaikkiin mallitöihin liittyy valokuva, ohjekaavio tai kaava, tiedot väreistä ja blokin ompeluohjeet. Taitotaso ja työssä käytetyt tekniikat on merkitty havainnollisilla kuvakkeilla.

Susan Briscoe on tekstiilisuunnittelija, kirjailija ja opettaja, joka on erikoistunut sashiko-töihin ja japanilaiseen tekstiilisuunnitteluun.

ISBN 978-952-254-095-9
Englanninkielinen alkuteos Japanese Quilt Blocks to Mix & Match
Suom. Mirkka Santala
1. painos 2012
Nidottu, 128 sivua
Ovh 25 €

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.