Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Tekijöille | Jälleenmyyjille | In English

Kaunokirjallisuus » Sarjakuvat » Arkkitehtuuri, taide ja muotoilu » Elämäntaito » Erottaja-sarja » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Rakentaminen » Rakennusalan kirjat » Yrityskirjat » Kaikki kirjat aakkosjärjestyksessä » Tulossa syksyllä 2014 »

Moreenin Facebook-sivut

Tekijöille

Kirjailijat

Kaunokirjallisuus

Olemme julkaisseet lähinnä käännettyä kaunokirjallisuutta, mutta rakennamme parhaillaan kotimaisen kaunokirjallisuuden kustannusohjelmaamme. Tällä haavaa emme julkaise lyriikkaa emmekä lastenkirjoja.

Tietokirjallisuus

Keskeisiä yleisen tietokirjallisuuden kustannusalueitamme ovat keittotaito, harrasteet, koti, sisustaminen ja puutarhanhoito, perinteinen rakentaminen, luonto ja ympäristö sekä kulttuurihistoria.

Ammattikirjoissa pääpainomme on rakentamisessa. Teemme myös tilauskirjoja.

Jos sinulla on valmis käsikirjoitus tai hyvä idea kirjasta, jonka katsot sopivan ohjelmaamme, ota rohkeasti yhteyttä kustannuspäällikkö Anna Rantaseen, anna.rantanen@moreenikustannus.fi.

Mikäli tarjoamasi aihe kiinnostaa meitä, otamme sinuun yhteyttä ja sovimme jatkosta.

Kääntäjät ja graafikot

Jos haluat tarjota palvelujasi meille alihankintana, voit lähettää työnäytteitä postitse tai sähköpostilla. Mikäli osaamisesi on sellaista, että meillä olisi sille käyttöä, otamme sinuun yhteyttä ja sovimme jatkosta. Kustannamme vuosittain parikymmentä käännösteosta.

 

Lisätietoja:

Anna Rantanen, kustannuspäällikkö
puhelin 050 505 5459
sähköposti anna.rantanen@moreenikustannus.fi