Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Puputyttö ja Vohvelisankari - Vegaanin herkkukirja

Raisa Kettunen

(Loppuunmyyty)

Valmiita vegaanisia leivonnaisia ei liiemmälti löydy ainakaan ihan perusruokakaupan hyllyiltä. Jotta herkkuja voisi tehdä edes itse, Raisa Kettunen kokosi omat makeiden juttujen reseptinsä yksiin kansiin. Sari Tammikarin herkulliset valokuvat kuvittavat hauskaa keittokirjaa.

Kaikki resepteissä käytettävät ainekset ovat vegaanisia eli herkut valmistetaan ilman eläinkunnan tuotteita. Mausta ei silti ole lainkaan tingitty. Ihanat leivonnaiset sulavat suussa mutta ovat terveellisempiä kuin kaupan tuotteet. Itse leipomalla tuntee valmistusaineet ja saa juuri sellaisia ihanuuksia kuin haluaa!

Reseptien joukossa on lapsille, aikuisille ja aivan kaikille maistuvia herkkuja kekseistä kakkuihin ja muffinsseihin tai oikeammin ilmaistuna pikkukakkusiin. Mukana on muiden muassa makoisia Dalmatialaisia, Suloisia, Hävyttömiä ja Vohvelisankareita.

Iloisessa eläintenystävän keittokirjassa kerrotaan lisäksi vegaanileipurin työvälineistä ja kaikenlaisista ruokakaappiin sopivista valmistusaineista. Makuja pursuava herkkukirja sopii myös muille kuin vegaaneille.

Raisa Kettusen Puputytön juhlakirja ilmestyy syksyllä 2011.

ISBN 978-952-254-080-5
2. painos 2011
Nidottu, 120 sivua

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.