Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Maistuu viinien kanssa - Chilen viinit

Heikki Remes

(Loppuunmyyty)

Chileläisiä viinejä pidetään kohtuuhintaisina yleisviineinä, ”varmoina valintoina”, ja joka neljäs Suomessa myyty viinipullo onkin chileläinen. Viineistä tiedetään kuitenkin hyvin vähän. Heikki Remes kertoo kansantajuisesti ja asiantuntevasti Chilen viineistä: minkälaisia viinejä maassa tehdään, mikä tekee niistä hyviä ja miten niitä voi arvioida.

Kirjan ruokaohjeissa yhdistetään toisiaan täydentäviä ruokia ja viinejä. Erityyppiset, herkulliset reseptit kannustavat laittamaan hyvää ruokaa, ja viinin valitsemista ruoan seuraksi helpottavat tarkoin harkitut viinisuositukset. Reseptit on laadittu niin, että niiden raaka-aineita ja suositusviinejä on saatavilla kautta maan markettien ja Alkon valikoimista.

Maistuu viinien kanssa -kirjasarjassa on aiemmin perehdytty tunnetuimpiin rypälelajikkeisiin sekä espanjalaisiin ja ranskalaisiin viineihin yhdistettyinä erilaisiin ruokiin kirjoissa Maistuu viinien kanssa - Espanjan viinit ja Maistuu viinien kanssa - Ranskan viinit.ISBN 978-952-254-071-3
1. painos 2011
Sidottu, 192 sivua


Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.