Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Tekijöille | Jälleenmyyjille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus » Sarjakuvat » Kaikki kirjat aakkosjärjestyksessä » Tulossa keväällä 2015 »

Moreenin Facebook-sivut

Luovuttaja (Tohtori Dunbar -sarja, osa 1)

Ken McClure

(Loppuunmyyty)

Seitsenvuotias Amanda Chapman on hengenvaarassa. Hän tarvitsee kiireellisen munuaisensiirron, mutta sopivaa luovuttajaa ei ole löydetty. Ratkaisu näyttää löytyneen, kun maineikas ja kallis yksityissairaala Médic Ecosse hyväksyy Amandan potilaakseen. Tytön perhe ei kuitenkaan tiedä, että yksi sairaalan lääkäreistä, tohtori Steven Dunbar, työskentelee peitevirassa ja tutkii samaan aikaan väärinkäytöksiä, joista kaksi sairaalan entistä hoitajaa on tehnyt valituksen.

Dunbar huomaa pian, että uusinta teknologiaa edustava sairaala ja sen hymyilevä henkilökunta on vain kiiltävä julkisivu, jonka takaa paljastuu raadollinen salahanke. Aika alkaa käydä vähiin Dunbarin taistellessa totuuden ja pienen Amandan hengen puolesta.

Ken McClure on kansainvälisesti tunnettu skotlantilainen kirjailija, jonka lääketieteellisiä trillereitä on käännetty yli 20 kielelle. Tohtori Steven Dunbar on yksi hänen suosituimmista hahmoistaan.

 

 

ISBN 978-952-254-087-4
Alkuteos Donor

Suomennos Leila Soikkonen 
1. painos 2011
Sidottu, 298 sivua
Ovh 25 €

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.