Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Grilli omaan pihaan

Esko Kuokkanen

(Loppuunmyyty)

Grilli on suomalaisen kesäpihan keskipiste, joka kannattaa rakentaa itse mahdollisimman hyvän ja mieluisan lopputuloksen saamiseksi. Kutem grillailu, myös oman grillin rakentelu voi olla mukavaa puuhaa. Siihen voi suhtautua kuvanveistäjän otteella ja luoda mielikuvituksellisen katseenvangitsijan. Rakennusmestarin asenteella lopputulos voi olla rakentajan taidonnäyte. Mestarikokki painottaa ruoanlaiton mahdollisuuksia ja tekee grillistään mahdollisimman monipuolisen. Tunnelmoija puolestaan pitää tärkeimpänä elävän tulen loistetta ja lämpöä.

Grilli-kirjassa opastetaan käytännönläheisesti ja havainnollisesti erityyppisten grillien rakentamiseen. Kirjan ohjeiden mukaan voi rakentaa esimerkiksi pikagrillin, muuratun grillin, liikuteltavan kaasugrillivaunun, grillikatoksen ja savustusuunin. Selkeät teko-ohjeet, kuvat ja tarvikeluettelot auttavat projektin suunnittelussa.

Kirja on sisällöltään muuttamaton uusintapainos Kustantajat Sarmala Oy / Rakennusalan Kustantajat RAK:n aiemmin julkaisemasta samannimisestä teoksesta.

Esko Kuokkanen on nikkarointiin ja rakentamiseen erikoistunut tietokirjailija ja toimittaja. Hänen teoksiaan ovat mm. Nikkaroi parvekkeelle ja Mökkeilijän tietotaito.

ISBN 978-952-254-059-1
RAK Rakennusalan kustantajat
4. painos 2012
Nidottu, 70 sivua

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.