Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Pietarin palatsit

Kaarina Kaurinkoski

(Loppuunmyyty)

Pietari on Euroopan ainutlaatuisimpia ja kauneimpia suurkaupunkeja, joka ei ole menettänyt menneiden aikojen loistoaan ja suuruuttaan. Pohjolan Venetsiaksikin kutsuttu tunnelmallinen kaupunki huokuu yhä kulttuuria, historiaa ja rikasta arkkitehtuuria. Pietari on lyhyen matkan päässä Suomesta, ja sinne voi matkustaa helposti esimerkiksi junalla Helsingistä.

Kaupungin nähtävyyksistä vaikuttavimpia ovat keisarilliset palatsit, joihin Pietarin palatsit keskittyy. Kirjassa kerrotaan keskeisimmistä Pietarin kaupungissa ja esikaupunkialueella sijaitsevista palatseista Eremitaašista Mihailin linnaan ja Pietarhoviin. Mukana on myös entisiä aatelisia yksityispalatseja. Kirjassa esitellään lyhyesti palatsien historiaa ja interiöörejä ja annetaan matkailijalle käytännöllistä tietoa kohteiden sijainnista ja aukioloajoista.

Tietokirjailija Kaarina Kaurinkosken kirjoittama ja päivittämä Pietarin palatsit on uudistettu painos vuosituhannen alussa ilmestyneestä oppaasta. Hän on kirjoittanut Pietarista ja venäläisestä kulttuurista useita teoksia.

ISBN 978-952-254-053-9
2., uudistettu painos
Nidottu, 128 sivua


Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.