Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Kahvipöydän kauneimmat kakut

Fiona Cairns

(Loppuunmyyty)

Hämmästytä ja hemmottele ystäviäsi ihastuttavilla herkkupaloilla!

Leipominen on nyt suositumpaa kuin koskaan. Näyttävien kakkujen leipominen ja kuorruttaminen saattaa pelottaa kokematonta leipojaa ja tuntua sekä aikaa että rahaa vievältä. Englantilainen leipuri-kondiittori Fiona Cairns suorastaan pulppuaa uusia ideoita, joiden avulla aloittelijakin osaa valmistaa suussasulavia ja silmiähiveleviä leivonnaisia – paljon edullisemmin kuin uskoisikaan.

Kirjan sisältö jakautuu kahteen osaan, leivontaan ja koristeluun. Leivontaosiossa on yli 30 herkullista kakku- ja pikkuleipäreseptiä, jotka toimivat sellaisenaankin. Koristeluosio tarjoaa yli 50 lumoavaa vaihtoehtoa isojen ja pienten kakkujen sekä pikkuleipien viimeistelyyn ja esillepanoon: meheviä suklaakakkuja, eksoottisia hedelmäkakkuja, juhlavia kerroskakkuja, mielikuvituksellisia kuppikakkuja, koristeellisia keksejä… Kirja opastaa myös raaka-aineiden, leivontavälineiden ja muiden tarvikkeiden valinnassa ja antaa koko joukon hyviä vinkkejä, joilla leipominen muuttuu entistä helpommaksi.

Jokainen kirjan resepti on jo itsessään klassikon veroinen, ja muutaman yksinkertaisen koristeluniksin opittuaan voi kotileipojakin yllättää joka kerta uudella mestariteoksella, joka kruunaa minkä tahansa kahvipöydän.

Fiona Cairns oppi kondiittorintaitonsa Hambleton Hallin Michelin-palkitussa ravintolassa.

Hän on toimittanut kakkuja Fortnum & Masonille 15 vuoden ajan, ja hänen yrityksensä leipoo nykyään vuosittain 750 000 yksilöllisesti koristeltua kakkua mm. Harrodsin ja Selfridgesin tavarataloille. Menestyksestään huolimatta Fiona on säilyttänyt intohimonsa kotileivonnaisiin ja leipoo edelleen kotona ystäviensä ja perheensä iloksi.

ISBN 952-978-254-046-1
Suomennos Kiti Szalai
1. painos 2011
Sidottu, 208 sivua

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.