Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Menestys ja onnellinen elämä

Brian Tracy

(Loppuunmyyty)

Miksi jotkut ihmiset menestyvät paremmin kuin toiset? 

Kun Brian Tracy parikymppinen, tuo kysymys piinasi häntä herkeämättä. Vastausta hakiessaan hän kiersi ympäri maailmaa, luki kaiken vastaantulevan, mitä menestyksestä oli kirjoitettu, ja jutteli asiasta tapaamiensa ihmisten kanssa. Vihdoin 20 vuoden tutkimisen, havainnoinnin ja lukemisen jälkeen hän ymmärsi, mitä keskimääräistä parempaan menestymiseen vaaditaan. Tracy kokosi kaikki tulokset yhteen ja laati niistä "menestymisen järjestelmän", jonka halusi saattaa koko maailman ulottuville. Menestys ja onnellinen elämä on näiden tutkimustulosten kirjallinen yhteenveto. 

Miksi tämä kirja kannattaa lukea? 

Vaikka useimmilla ihmisillä on omaa tulevaisuuttaan koskevia haaveita ja tavoitteita, vain harvat tekevät suunnitelmia, joilla saavuttavat nuo tavoitteet. Tracy on havainnut, että vain noin kolmella ihmisellä sadasta on muistiin kirjattuja päämääriä. Jos haluat saavuttaa elämässäsi jotain, tämä kirja kertoo sinulle, miten se onnistuu nopeasti. Sillä ei ole väliä, mikä on tilanteesi tällä hetkellä – juuri nyt sinulla on potentiaalia, jolla voit lähteä toteuttamaan villeimpiäkin unelmiasi. Sinun tarvitsee vain tietää, MITEN voit saavuttaa ne. 

Menestys ja onnellinen elämä opettaa sinulle, kuinka
– saavuttaa horjumaton itseluottamus
– olla hyvä puoliso ja vanhempi
– päästä eroon huonoista tavoista ja korvata ne uusilla ja paremmilla
– suunnitella, priorisoida ja saavuttaa tavoitteita. 

Opit myös
– menestyksen 7 tekijää
– mielen hallinnan 7 lakia
– tavoitteiden asettamisen 12 askelta. 

"Kun aloin lukea tätä kirjaa, olin juuri lopettanut liiketalouden opintoni eikä minulla ollut työpaikkaa. Minulla oli ongelmia myös parisuhteessani. Otettuani käyttöön kirjassa esitellyt toimintamallit elämäni lähti suorastaan lentoon. Nyt avioliittoni toimii paremmin kuin koskaan ja menestyn myös urallani. Tämä kirja ja sen harjoitukset ovat säästäneet minut monilta huonoilta kokemuksilta ja saaneet minut ottamaan oman elämäni haltuun." – Steinn Haflidason, Islanti

ISBN 978-952-254-043-0
Suomennos Maarit Tillman
3. painos 2010
Sidottu, 363 sivua

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.