Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Median jahtaamat

Heikki Saari

(Loppuunmyyty)

Median jahtaamien poliitikkojen inhimillinen puoli vihdoin esille! Uusia näkökulmia lööppien takaiseen elämään! 

Viime vuosina yhteiskunnallisten päättäjien tekemisiä on nostettu valtakunnan ykkösaiheiksi entistä herkemmin. Monet poliitikot ovat kokeneet joutuneensa julkisuuspyöritykseen ja koko median kentän vainoamiksi. 

Nyt paljon julkisuutta saaneet poliitikot saavat puheenvuoron. Heikki Saari on haastatellut sellaisia päättäjiä, joiden voidaan sanoa joutuneen jossain uransa vaiheessa median jahtaamaksi. Mukana ovat mm. Kimmo Kiljunen, Antti Kaikkonen, Tanja Karpela, Arja Alho ja Ilkka Kanerva. He kertovat kokemuksistaan ”median ajojahdin” kohteina sekä siitä, miten lööpit ja viestinten valta ovat vaikuttaneet heidän uraansa ja yksityiselämäänsä ja millaisia tuntemuksia ja ajatuksia julkisuuden paine on herättänyt. Onko lööppijulkisuuden seurauksena menetetty maine vai voiko se kääntyä hyödyksi? Sallitaanko poliitikolle yhtään virhettä? Unohtuuko median jahdissa se, että poliitikkokin on ihminen? Ampuuko media jo liiankin kovilla? 

Politiikan toimittaja Heikki Saari pohtii ajankohtaisessa teoksessaan median roolia ja poliitikkojen ja toimittajien vuorovaikutusta. Teos pohjautuu Saaren laajaan tutkimusmateriaaliin sekä mukaan valittujen poliitikkojen suoriin haastatteluihin. 

ISBN 978-952-254-042-3
1. painos 2010
Sidottu, 274 sivua

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.