Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Puhdistu, virkisty, voi hyvin – Detox-ohjeita kehon ja mielen hyvinvointiin

Charmaine Yabsley

(Loppuunmyyty)

Detox-kuurin avulla on mahdollista omaksua terveet elämäntavat ja saada puhtia päiviin. Elimistön puhdistuskuuri voi olla tarpeen, jos esimerkiksi kärsii pahanhajuisesta hengityksestä, haluaa eroon tupakasta, ruoansulatus ei toimi kunnolla tai on tullut juhlittua liikaa. Tällöin kannattaa varata aikaa itselleen ja omalle terveydelleen saadakseen sen takaisin raiteilleen. Siinä auttavat Puhdistu, virkisty, voi hyvin -kirjan monipuoliset detox-ohjeet. 

Kirja on käytännöllinen katsaus puhdistuskuureihin. Kuonanpoiston koko prosessi kuvataan selkeästi ja ymmärrettävästi, ja kirjan viisi detox-kuuria on suunniteltu huolella. Ne perustuvat myrkyttömän ruokavalion, monipuolisen liikunnan ja mielen virkistämisen yhdistelmään. Detox-ohjeita on vuorokauden mittaisesta kuurista viikon detoxiin ja tupakkalakko-detoxiin. 

Yksityiskohtaisten päiväohjelmien, reseptien ja liikuntavinkkien lisäksi mukana on tietoa puhdistuskuuria tukevista hoidoista, esimerkiksi rauhoittavia ja puhdistavia kauneudenhoito-ohjeita sekä tietoa kylpylähoidoista ja vaihtoehtoisista hoitomuodoista.
 

ISBN 978-952-254-016-4
Suomennos Sanna van Leeuwen
1. painos 2010
Nidottu, 144 sivua

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.