Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Yksinkertaisesti neuloen – 20 helppoa ja kaunista neuleohjetta

Erika Knight

(Loppuunmyyty)

Yksinkertaisesti neuloen on ainutlaatuinen neulekirja, joka opettaa havainnollisesti keskeiset neulomisen tekniikat – ja samalla syntyy ihailtavan kauniita neulottuja vaatteita, asusteita sekä käyttöesineitä. Kirjassa on 20 neuletyötä, joista jokaisessa omaksutaan jokin uusi tekniikka ja sovelletaan aikaisemmin opittua. Jokaiseen ohjeeseen liittyy erillinen "Mestarikurssi"-osio, jossa käydään läpi neulomisen hienouksia – esimerkiksi, kuinka oma käsiala hiotaan täydelliseksi tai miten neulelankoja ja -kuvioita voi korvata toisilla – sekä yleisiä suunnitteluperiaatteita, kuten muodonantoa ja värin valintaa. 

Knightin tyylin salaisuus on yksinkertaisessa kauneudessa, jolla hän on saavuttanut suosiota ympäri maailmaa. Yksinkertaisesti neuloen tiivistää hänen elegantin minimalisminsa perusperiaatteet ja todistaa, miten helppoa on luoda ihastuttavia neuleita ja samalla oppia uusia taitoja. Neulemallien hienostunut väripaletti sopii täydellisesti pohjoisen herkkään valoon ja luonnonläheiseen suomalaiseen makuun niin pukeutumisessa kuin sisustamisessakin. 

Erika Knight on yksi maailman arvostetuimmista neulesuunnittelijoista, joka on tullut suomalaisille tutuksi sekä virkkaus- että neuleohjekirjoillaan. Yksinkertaisesti neuloen on hänen ensimmäinen alkeista lähtevä neulekirjansa, jossa hän opastaa neulomisen saloihin kädestä pitäen ja antaa monia hyödyllisiä niksejä. 

Yuki Sugiuran lumoavat valokuvat esittelevät kirjan neuletyöt selkeästi ja konstailemattomasti. Yksinkertaisesti neuloen tekee neulomisen opettelusta nautinnon alusta loppuun.
 

ISBN 978-952-254-028-7
Suomennos Eeva Mäkelä
1. painos 2010
Nidottu, 144 sivua

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.