Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Suuri intialainen keittokirja

Mridula Baljukar et al.

(Loppuunmyyty)

Yksi maailman suosituimmista keittiöistä on intialainen. Taitava mausteiden käyttö ja monipuoliset ruoka-ainekset yhdistävät maata, jossa kulttuurien, uskontojen, ja kielien kirjo on valtava. Intialaisen keittiön herkulliset curryt, lassit, naanleivät ja pikkelssit ovat nykyään tuttuja myös länsimaissa. 

Intialaisen keittiön salaisuudet paljastuvat monipuolisesta keittokirjasta. Suuri intialainen keittokirja sisältää 325 ruokaohjetta, jotka voi toteuttaa myös suomalaisessa keittiössä. Seikkaperäisten ohjeiden sekä runsaan ja havainnollisen kuvituksen avulla valmistuvat perinteiset ja modernit intialaiset ruoat, aikaa vaativat ateriat sekä esimerkiksi intialaiset pikaruoat, kuten baltit. 

Keittokirja jakaantuu osiin, joissa esitellään esimerkiksi intialaisen keittiön monipuoliset liha-, kala- ja kasvisruoat sekä tietysti leivät, jälkiruoat ja juomat ohjeineen. Kirjan alussa johdatellaan tarkemmin intialaiseen keittotaitoon, aterioiden suunnitteluun sekä perusraaka-aineisiin mausteista palkokasveihin ja hedelmiin. Kirja sopii kaikille intialaisesta keittotaidosta kiinnostuneille. Se on myös mainio lahjakirja.

ISBN 978-952-254-038-6
Suomennos Kiti Szalai
2. painos 2010
Nidottu, 512 sivua