Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Soijaa moneen makuun – Terveellisiä ja maukkaita ruokaohjeita

Kurumi Hayter

(Loppuunmyyty)

Soija on arvokas proteiinien, kuidun, kivennäisaineiden ja vitamiinien lähde ja näin ollen terveellisen ruokavalion keskeinen perusaines, joka sopii niin kasvisruokavalioon kuin kaikkiruokaisillekin. Pelkästään parinkymmenen gramman soija-annoksen lisääminen päivittäiseen ruokavalioon voi parantaa terveydentilaa huomattavasti. 

Soijaa moneen makuun -kirjassa kerrotaan, miten ruokavalioon voi lisätä monia soijatuotteita – esimerkiksi soijamaitoa, -juustoa, -kermaa, -jogurttia ja -jauhoja sekä tofua. Kirjan yli 100 herkullista ruokaohjetta ovat sekä aasialaisesta että länsimaisesta keittiöstä. Maistuisiko vaikka kurpitsakeitto, uppopaistettu tofu kasvissuikaleiden kera, tomaatti-oliivipiirakka, chili con carne soijasta, tagliatelle kermaisen lohikastikkeen kera, mustikkamuffinit tai porkkanakakku? 

Kirjan tekijä on japanilainen Kurumi Hayter, joka tutustui ensimmäisen kerran soijaan ja soijatuotteisiin, kun hänen pojallaan todettiin laktoosi-intoleranssi. Muokatessaan poikansa ruokavaliota sellaiseksi, että se sisältää tarvittavan määrän kuituja, proteiineja, vitamiineja ja kivennäisaineita, hän löysi soijatuotteiden monet mahdollisuudet.
 

ISBN 978-952-254-019-5
Suomennos Tuija Tuomaala
1. painos 2010
Nidottu, 144 sivua

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.