Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Tekijöille | Jälleenmyyjille | In English

Arkkitehtuuri, taide ja muotoilu » Elämäntaito » Erottaja-sarja » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Rakentaminen » Rakennusalan kirjat » Yrityskirjat » Kaunokirjallisuus » Sarjakuvat » Kaikki kirjat aakkosjärjestyksessä » Tulossa keväällä 2015 »

Moreenin Facebook-sivut

Yritys

Kustannusosakeyhtiö Moreeni on suomalainen kirjankustantaja. Kustannamme yleistä tietokirjallisuutta, kaunokirjallisuutta sekä ammattikirjallisuutta asiantuntijoiden tarpeisiin. Moreenilla on kaksi aputoiminimeä, Multikustannus ja Rakennusalan Kustantajat (RAK), joilla kustannetaan yritys- ja ammattikirjallisuutta. Julkaisemme vuosittain noin 40 uutta teosta. Toimintaamme ohjaa kaikissa vaiheissa korkea laatu.

Kirjojamme on saatavilla tai tilattavissa kaikista kirjakaupoista Suomessa. 

Moreenin keskeisiä kustannusalueita ovat käsityöt, perinnerakentaminen, luonto ja ympäristö, koti ja puutarha, ruoka ja sisustaminen, kulttuurihistoria sekä monet erilaiset harrastukset. Tällä haavaa emme etsi kustannusohjelmaamme uusia kaunokirjallisia teoksia.

Multikustannus-nimellä kustannamme yritystoimintaan liittyviä kirjoja sekä tilauskirjoja. Multikustannus toimii myös yhteistyökustantajana eri tahojen kanssa.

Rakennusalan Kustantajat (RAK) -nimellä kustannamme rakennusalan lainsäädäntöteoksia ja mm. Rakennustyömaan päiväkirja -lomaketta.