Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

1000 parasta jälkiruokaa

Roderick Dixon

(Loppuunmyyty)

Mikä huipentaisikaan illallisen paremmin kuin suussasulava jälkiruoka – oli se sitten perinteinen turkkilainen herkku, lapsuuden mieleen tuova kotijäätelö tai uusi jännittävä makuyhdistelmä, joka sekoittaa suolaista ja makeaa oikeassa suhteessa. Jälkiruokia voi nautiskella myös sellaisenaan perheen kesken tai tarjoilla sopivana pikkuherkkuna yllätysvieraille.

Suomalaistuneen brittikirjailija Roderick Dixonin suosittu 1000 parasta -sarja jatkuu jälkiruokien merkeissä. 1000 parasta jälkiruokaa on monipuolinen ja kattava keittokirja, josta löytyy jälkiruokia joka makuun ja ruokavalioon. Kirja sisältää herkullisia ohjeita myös kaloreita pelkäävälle, sillä kaikki jälkiruoat eivät ole lihottavia tai raskaita. Mukana on paljon helppoja ja mutkattomia ohjeita kokemattomalle kokille, mutta myös haastavampia herkkuja näppärille käsille. Tätä kirjaa selatessa eivät ideat lopu kesken.

Aikaisemmin sarjassa ovat ilmestyneet teokset 1000 parasta pikkusuolaista, 1000 parasta salaattia, 1000 parasta keittoa ja 1000 parasta riisiruokaa.

ISBN 978-952-254-041-6
2. painos 2010
Nidottu, 336 sivua

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.