Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Tekijöille | Jälleenmyyjille | In English

Arkkitehtuuri, taide ja muotoilu » Elämäntaito » Erottaja-sarja » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Rakentaminen » Rakennusalan kirjat » Yrityskirjat » Kaunokirjallisuus » Sarjakuvat » Kaikki kirjat aakkosjärjestyksessä » Tulossa keväällä 2015 »

Moreenin Facebook-sivut

Gordon Ramsay omassa keittiössään

Gordon Ramsay

(loppuunmyyty)

"As a chef, I work at a thousand miles an hour, but when I'm at home, I want to slow down."

Julkkiskokki Gordon Ramsayllä on monta rautaa tulessa: hän on huippukokki, Michelin-tason ravintoloitsija, suosittu TV-esiintyjä ja myös neljän lapsen isä. Vaativa ja kiivastahtinen työ vaatii vastapainokseen kiireetöntä ja rentouttavaa vapaa-aikaa, josta oleellinen osa on perheen kanssa kokkailua ja ateriointia. Ramsayn kotikeittiössä ruoanlaitto on hauskaa ja rauhallista koko perheen askartelua, jota leimaavat Gordonin perusperiaatteet: ruoanvalmistuksessa käytetään paikallisia, juuri parhaimmillaan olevia kauden raaka-aineita ja hyödynnetään ruokakulttuurin rikkautta ja eri puolilta tulevia vaikutteita.

Gordonille brittiläinen ruoka ei suinkaan ole kirosana, vaan ehtymätön runsaudensarvi. Uusi kirja esittelee Gordonin rakastettuja versioita brittikeittiön klassikoista ja kannustaa kokeilemaan sellaisia herkkupaloja kuin hunajapaahdettu kinkku, Cornwallin rapukeitto tai pikkelsillä piristetty lammaspaimenen piiras. Lapsetkin innostuvat valmistamaan helppotekoisia pekonifarfalleja, grillivihanneslasagnea tai kesäistä marjakiusausta.

Gordon Ramsay omassa keittiössään sisältää yli sata Gordonin omaa suosikkireseptiä, joita hän kokkailee ystäviensä ja perheensä kanssa  konstailemattomia mutta yhtä luonteenomaisia ja herkullisia ruokia kuin hänen aikaisemmissakin keittokirjoissaan.

ISBN 978-952-468-230-5
Suomennos Kiti Szalai
1. painos 2009
Sidottu, 272 sivua
Ovh 42 €

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.