Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

H niin kuin HUVILA

Heli Thorén ja Ulla-Maija Lähteenmäki

Suomalaisia koteja esitellyt huippusuositun K niin kuin KOTI -kirjan sisarteos johdattaa lukijansa tutustumaan kesämökkeihin ja loma-asuntoihin.

Kirjassa esitellään yhteensä yksitoista suomalaista vapaa-ajan asumusta, joista jokainen on rakkaudella ja omalla persoonallisella tyylillä sisustettu asukkaittensa näköiseksi. Kohteet on valittu eri puolilta Suomea ja niiden asukkaat ovat hyvin erilaisia, mutta kaikkia näitä paikkoja yhdistää aitous ja elämisen maku, jota ei ole stailaamalla pyyhitty näkymättömiin. Mukana ovat mm. kolmen sukupolven yhteinen kesäpaikka, ympärivuotisessa käytössä oleva huvila, pihavajaan rakennettu idylli ja minimalistisesti sisustettu loma-asunto, jossa vähemmän on enemmän.

Heli Thorén on haastatellut asukkaita ja kirjoittanut kunkin paikan oman tarinan herkullisine vinkkeineen, joista jokainen voi poimia ideoita oman lempipaikkansa sisustamiseen. Ulla-Maija Lähteenmäen ihanat valokuvat tempaavat lukijan visuaaliselle nojatuolimatkalle.

ISBN 978-952-254-294-6
2. painos 2017
Nidottu, 240 sivua
lk 68.4

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.