Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Nikkaroi puutarhaan ja kasvimaalle – 30 projektia kotipuutarhurille

Joyce Russell & kuvat Ben Russell

Omasta puutarhasta saa kaiken irti järkevillä, mittojen mukaan tehdyillä nikkarointiprojekteilla. Tämän kirjan ohjeilla syntyy monenlaisia puutöitä: erilaisia tukia köynnöskasveille, hallasuojia ja marjaverkkorakenteita, komposteja, kasvilavoja, kasvutunneleita, sadonkorjuuta helpottavia koreja ja jopa kuivatuskaappi. Puhdistuvatpa kotipuutarhurin likaiset jalkineetkin saapasrenkiin yhdistetyllä harjalla.

Kaikki 30 projektia on testattu käytännössä. Havainnollisten, kuvitettujen teko-ohjeiden lisäksi kirja antaa paljon viljelyvinkkejä ja -neuvoja, joiden avulla hedelmä- ja vihannestarhasta tulee tuottavampi, tehokkaampi ja kauniimpi.

Englantilaisella Joyce Russellilla on vuosikymmenten kokemus puutarhanhoidosta. Hänen miehensä Ben on puutarhakohteisiin erikoistunut valokuvaaja. He ovat yhdessä suunnitelleet ja toteuttaneet kirjan täsmälliset nikkarointiprojektit.

ISBN 978-952-254-297-7
Englanninkielinen alkuteos Build a Better Vegetable Garden
Suomentanut Sanna Immanen
Nidottu, 192 sivua
lk 65.1

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta