Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Kissansilmukat

Sara Elizabeth Kellner

Kissat rakastavat saalistamista, ja erityisen houkuttelevia saaliita ovat pienet pörröiset otukset. Jos kotona ei satu vilisemään hiiriä, niitä voi onneksi tehdä itse. Neulominen on erinomainen tekniikka erilaisten pienten jahdattavien otusten valmistamiseen. Pehmoista lelua on mukava mätkiä tassulla pitkin lattioita ja siitä saa ihanasti kiinni terävillä kynsillä.

Sara Elizabeth Kellner on suunnitellut kissojen ja neulovien kissanystävien iloksi 25 erilaista neulottavaa kissanlelua, jotka syntyvät nopeasti vaikka pienistä keränlopuista. Voit neuloa hiiriä, toukkia, perhosia ja monia muita eläinhahmoja sekä muita houkuttelevia leluja, joita voit hyvällä omallatunnolla antaa kissasi jahdata ja retuuttaa sydämensä kyllyydestä. Työt on jaettu kolmeen vaativuustasoon aloittelijasta edistyneeseen, ja kirjan lopussa on tiivis tekniikkaosio.

Mikä parasta, näistä leluista tykätäkseen ei tarvitse olla kissa.

ISBN 978-952-254-280-9
Englanninkielinen alkuteos Knits for Kitties
Suomentanut Lea Rosbäck
Nidottu, 112 sivua
lk 65.43
Ilmestyy helmikuussa

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta