Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Hellattoman kokin elävä raakaravinto

Mea Salo

Raakaravinto on viime vuosina löytänyt paikkansa yhä useammassa ruokapöydässä. Smuutit, salaatit ja raakakakut ovat jo vakiotavaraa ravintoloiden ja kahviloiden listoilla. Niitä syödään ruokavalion keventämiseksi mutta myös terveyssyistä: raakaruoan koetaan antavan energisyyttä, suorituskykyä ja elämäniloa, ja monet ovat saaneet siitä helpotusta myös pitkäaikaissairauksien oireisiin. Lisäksi raakaruokailu voi auttaa löytämään oikean annoskoon, ateriarytmin ja tavoitepainon.

Mea Salo muistuttaa, että raakaruoan tai elävän ravinnon syöminen ei suinkaan edellytä täyskäännöstä ruokatottumuksiin, vaan kukin voi täydentää omaa ruokavaliotaan juuri sen verran kuin itse haluaa. Hänen kirjassaan on yli 150 ruokaohjetta, jotka sopivat niin kasvis- ja sekasyöjille kuin vegaaneillekin. Kirjassa on myös laaja teoriaosuus, joka antaa tarkempaa tietoa raa'an ja elävän ravinnon terveysvaikutuksista.

Kirjoittaja on toiminut raakaravinnon ja elävän ravinnon opettajana vuodesta 2008 ja kirjoittanut aikaisemmin kirjat Hellaton kokki sekä Hellattoman kokin raaka namikirja. Hän on päässyt ruokavalion avulla eroon flunssista ja monista pitkäaikaisista vaivoista.

ISBN 978-952-254-299-1
Sidottu, 288 sivua
lk 68.2, 59.34

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.