Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Huovutetut satuhahmot

Tea Aho

Huovuttamalla syntyy persoonallisia hahmoja, joilla voit somistaa kotisi jokaisen vuodenajan ja juhlakauden tunnelmaan.

Tea Ahon kirjassa metsän asukkaat ja satuolennot heräävät henkiin: syksyn hämärässä hiipivät esiin peikot, talven hangilla vilistävät tonttu-ukot, kevään tullen lehahtaa lentoon pääsiäisnoita luudallaan, ja kesäauringossa kimmeltävät keijukaisen siivet. Seuranaan satuolennoilla on pupujusseja ja muita metsän eläimiä, noidan viirusilmäistä kissaakaan unohtamatta.

Kirjan hahmot toteutetaan märkähuovuttamalla metalliverkkorungon päälle ja viimeistellään neulahuovutustekniikalla. Jokaisesta huovutustyöstä on selkeät, vaiheittaiset ohjeet. Kirjan upeat valokuvat on ottanut Susanna Ukkola.

Oululainen Tea Aho on harrastanut käsitöitä koko ikänsä. Muutama vuosi sitten hän vaihtoi IT-alan työt artesaaniopintoihin ja tutustui sitä kautta huovutukseen, josta tuli pian uusi lempilaji. Huovuttamisessa häntä kiehtoo villan maanläheisyys ja monipuolisuus materiaalina.

ISBN 978-952-254-268-7
Valokuvat Susanna Ukkola
1. painos 2016
Nidottu, 128 sivua
lk 65.45

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.