Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Ompele koiralle

Tanja Nyholm

Suomen ilmastossa koiria ei pueta koreuden vuoksi vaan tositarpeeseen. Mittojen mukaan muokattavilla kaavoilla teet lemmikillesi vaatteet säähän kuin säähän.

Pakkasessa ja kurakeleillä lämmittävät ja suojaavat vaatteet ovat monelle koiralle välttämättömyys, ja heijastimin varustetut asusteet parantavat myös turvallisuutta. Valmisvaatteet ovat usein kalliita eivätkä standardikoot sovi joka koiralle. Värilläkin voi olla väliä.

Tämän kirjan ohjeilla ja mittojen mukaan muokattavilla kaavoilla vaatetat koirasi yksilöllisten tarpeiden mukaan. Talvi-, sade- ja välikausiasujen lisäksi kirjassa on ohjeita hyödyllisiin tarvikkeisiin kaulapannasta huomioliiviin ja pikkukoiran kantokassista koiranulkoiluttajan tarvikeliiviin.

Tanja Nyholm on espoolainen käsityönopettaja, perheenäiti ja koiranomistaja. Hänen edellinen kirjansa, Maria Brandstakan kanssa tehty Koristele, kirjo ja kuvioi kauneimmat asusteet, ilmestyi vuonna 2014.

ISBN 978-952-254-274-8
1. painos 2016
Nidottu, 128 sivua + 2 kaava-arkkia
lk 65.42

Sivuilla 22, 70, 86 ja 118 on painovirheitä. Tässä sivut (PDF), joissa kaikki tekstit näkyvät.

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.