Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

100 isoäidinneliötä – Perinteisen virkkausmallin uudet kuviot

Leonie Morgan

Etsitkö aloittelijalle sopivia virkkausohjeita – vai oletko vaihtelunhaluinen himovirkkaaja? Isoäidinneliöt sopivat kaikille!

Tässä kirjassa esitellään 100 värikästä isoäidinneliötä uudelleen ajateltuina. Niihin saa upotettua monenväriset langanloput, ja ne sopivat yhdisteltäväksi erilaisiin yksilöllisiin tekstiileihin, kuten torkkupeittoihin, tyynynpäällisiin ja kasseihin.

Kirjan alussa esitellään virkkauksen perustekniikat sekä sopivat langat ja työvälineet. Suurempien töiden kokoamista ja värien valintaa varten annetaan suunnittelu- sekä viimeistelyohjeita. Ohjeosiossa on jokaisesta mallista valokuva, vaativuustaso, sanallinen ohje ja kaavio.

Leonie Morgan on Walesissa asuva virkkausmallien suunnittelija, jota innoittavat kirkkaat värit ja värien yhdistely. Hän on kirjoittanut myös 100 ideaa siksakvirkkaukseen -kirjan.

ISBN 978-952-254-229-8
Englanninkielinen alkuteos 100 Bright and Colourful Granny Squares to Mix & Match
Suomentanut Mirkka Santala
2. painos 2016
Nidottu, 144 sivua
lk 65.433

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.