Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Isoja koruja pienistä helmistä – 30 uniikkia korua ohjeineen

Jean Power

Rohkeita, moderneja ja moniulotteisia helmikoruja muotitietoiselle!

Pienistä helmistä isoiksi koruiksi säväyttää upeilla helmityöohjeillaan. Vaikka kirjan ohjeissa käytetään yksinkertaisia helmityötekniikoita, koruissa on jujua. 30 häikäisevää korutyötä simppeleistä ketjuista mahtipontisiin statement-koruihin sopivat moneen tyyliin. Valikoimasta löytyy kaikille mieluisia korvakoruja, riipuksia, rannekoruja ja sormuksia, suosipa sitten maanläheisiä puukoruja tai geometrisiä muotoja.

Runsaasti ja havainnollisesti kuvitettu kirja sopii sekä helmikoruista vasta innostuneelle että niitä jo pitempään harrastaneelle. Se esittelee koruihin tarvittavat materiaalit ja tekniikat ja antaa helmitöitä varten vaiheittaiset ohjeet selkeine kaavioineen.

Palkittu korusuunnittelija Jean Power kokosi joukon koruammattilaisia tekemään kanssaan kirjan ja loi yhdessä heidän kanssaan upean kokoelman helmikoruja ohjeineen. Niiden lisäksi kirja esittelee helmimuotia eri puolilta maailmaa, tekee helmien harrastamista tutuksi ja kutsuu mukaan vuorovaikutteiseen yhteisöön.

ISBN 978-952-254-246-5
Englanninkielinen alkuteos Small Beads Big Jewellery
Suomentanut Liina Tiilikka
1. painos 2015
Nidottu, 144 sivua
lk 65.91

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.