Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Snackistan – Löytöretki Lähi-idän keittiöihin

Sally Butcher

(Loppuunmyyty)

Snackistan on Sally Butcherin keksimä makujen maa, joka sijaitsee Vegestanin naapurissa. Siellä kenelläkään ei ole nälkä, sillä naposteltavaa on aina tarjolla. Vegestanin tapaan Snackistanin ruokaperinne ja reseptit tulevat itäisen Välimeren ja Arabian niemimaan laajalta alueelta.

Snackistan-keittokirja tarjoaa paljon mahtavia reseptejä ja ideoita naposteluruoan laittamiseen lihasta, kalasta ja kasviksista Lähi-idän keittiön tapaan. Maukkaista aineksista valmistuvat yrttejä ja mausteita sekä värejä ja tuoksuja pursuavat tyypilliset itämaisen katukeittiön antimet ja mezet, joita voi tarjota niin pienemmälle kuin suuremmallekin seurueelle. Makeat jälkiruoat ja jännittävät juomat tekevät makunautinnosta täydellisen.

Sally Butcher omistaa Lontoossa Persepolis-nimisen etnisen ruokakaupan, jossa myydään Lähi-idän elintarvikkeita. Hänen Vegestan-kasviskeittokirjansa saavutti suuren suosion.

ISBN 978-952-254-195-6
Englanninkielinen alkuteos Snackistan
Suomennos Nina Mäki-Kihniä
1. painos 2014
Nidottu, 208 sivua

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.