Etusivu | Yhteystiedot | Yritys | Medialle | Jälleenmyyjille | Tekijöille | In English

Elämäntaito » Historia ja yhteiskunta » Keittokirjat ja ruokakulttuuri » Koti, puutarha ja luonto » Kulttuuri ja matkailu » Kädentaidot ja harrastukset » Perinnerakentaminen » Kaunokirjallisuus ja sarjakuvat » Kesän ja syksyn 2018 kirjat (PDF) »

Moreenin Facebook-sivut

Neulemallien käsikirja

Lesley Stanfield ja Melody Griffiths

(Loppuunmyyty)

Neulemallien käsikirja sisältää 300 uuden ja perinteisen neulemallin vaiheittaiset ohjeet, mallikuvat ja kaaviot. Ne on jaoteltu tekniikan mukaan esimerkiksi pintaneuleisiin, palmikoihin, kirjoneuleisiin ja pitsineuleisiin, ja niissä kerrotaan mallin vaikeusaste. Kirjassa edetään tavanomaisia neulemalleja pidemmälle – mukana on moderneja ja erikoisia neulemalleja ja ohjeet myös kirjainten ja numeroiden neulomiseen. Lopussa on perustietoa neulomisen tekniikoista, silmukoista ja neuleiden suunnittelusta mallien pohjalta.

Helppolukuisine ohjeineen ja kaavioineen sekä havainnollisine ja kauniine valokuvineen kirja on erinomainen apuväline neulojalle, joka haluaa yksiin kansiin neulonnan perustekniikat ja monipuolisen neulemallivalikoiman.

Lesley Stanfield ja Melody Griffiths ovat tunnettuja neule- ja virkkaussuunnittelijoita. Kumpikin heistä on työskennellyt eri käsityölehdissä ja kirjoittanut useita teoksia neulonnasta ja virkkauksesta.

ISBN 978-952-254-192-5
Englanninkielinen alkuteos The Knitter's Stitch Collection
Suomennos Mirkka Santala
1. painos 2014
Nidottu, 208 sivua

Painokelpoisen kansikuvan voi ladata Medialle-sivulta.